Siivous blogi | Vinkit siivoukseen ja kotitöihin | Huushollaajat

Huushollaajien tarinan jatko-osa

Lopullinen päätös yrittäjyydestä

Päätös yrittäjyydestä varmistui opiskellessani kodinhuoltajaksi. Harjoitteluaikana työskentelin kahdessa hyvin erilaisessa ja eri kokoisessa puhdistuspalvelualan yrityksessä. Yrityksen osaava henkilökunta ja oikea työajan mitoitus olivat ja ovat tärkeitä laadun takeita. Lopullisessa hinnoittelussa tulee ottaa huomioon myös kaikki se Sinulle näkymätön huolto- ja muut työt. Pienyrityksen eduiksi laskisin vähintään nopean ja sujuvan asiakaspalvelun.

Mikä yritykselle nimeksi?

Olen kasvanut luontoa ja vaatimatonta kesämökkeilyä rakastavaksi ihmiseksi. Ne myös inspiroivat minua ja mökillä koen hyviä oivalluksia. Haluan omalta osaltani säästää luontoa myös yritystoiminnassa. Yrityksen ensimmäinen nimiehdotus kuvasti sitä, mitä haluamme tuottaa Sinulle: ”Arjen Luksusta” oli kuitenkin varattu eräälle toisen yrityksen ikkunalle nimeksi. Jäin miettimään miten ikkuna ja luksus liittyvät toisiinsa. Minun mielestäni nimen pitäisi kuvastaa yksinkertaisesti sitä palvelua mitä tuotamme. Mitä kokki ja siivooja ovat? Miten se liittyy kotikaupunkiini Ouluun? Oulujärvessä uidessani tajusin, että miksi lähteä vaikeamman kautta, kun Huushollaajat-nimi valaisi mieleni. Olen edelleen iloinen tuosta arkisesta oivalluksesta. Tarkistin heti, onko nimi jo varattu. No ei onneksi ollut. Elimme heinäkuuta 2019. Yrityksen emonimeen tupsahti pieni kirjoitusvirhe, mutta rapatessa roiskuu. Emme ole virheettömiä tai täydellisiä.

Miten etenin?

Työttömänä perheellisenä opiskelijana raha oli tiukassa. Starttirahaa saadakseen ennakkomarkkinointia ei saisi aloittaa. Harkitsin pitkään miten toimisin ja lopulta päätin perustaa ensin Fb- ja Instagram -sivut ja aloittaa yrityksestä kertomisen tiedostaen, että menetän starttirahan. Syyskuussa 2019 hain pankista pienen lainan asiakkaita, työvälineitä ja verkkosivuja varten. Kartoitin asiakkaita ja hioin paketteja sisällöltään sopivaksi.

Kuka tekee nettisivuja?

Tutkin erilaisia nettisivuja. Mitä tietoa tarvitaan, mitä haluan kertoa, mistä löytäisin sivujen tekijän? Instagramissa Huushollaajia oli alkanut seuraamaan eräs yritys, joka herätti mielenkiintoni. Huomasin, että heidän työnjälkensä ja suunnittelunsa oli erittäin ammattimaista. Minulla ei ole kokemusta nettisivujen tekemisestä, mutta nettisivujen tulisi olla helposti löydettävät, laadukkaat ja informatiiviset sekä helpot käyttää. Hinnat tulisi olla esillä, että näet heti mitä paketti maksaa. Mietimme chattia, verkkokauppaa ja kalenterivarauksia. Tulimme siihen tulokseen, että toistaiseksi emme ota niitä käyttöön. Suunnittelimme tekstit Huushollaajien nettisivulle. Hyvällä ystävälläni Annilla oli ohjaava rooli kieliopin suhteen eikä sivujen yleisilmeen suunnittelija päässyt helpolla meidän vaatimusten kanssa.

Millainen liikemerkki ja logo?

Logo on yrityksen tai sen tuotteen nimen graafinen esitystapa. Liikemerkki on taas usein logon yhteydessä tai kokonaan erillisenä esitettävä graafinen symboli tai ikoni, joka on helppo yhdistää yrityksen tai tuotteen nimeen. Minulla oli selkeä visio Huushollaajien graafisesta ilmeestä ja värimaailmasta. Voisin puhua värioppiteoriasta paljonkin, mutta kukaan ei välttämättä jaksaisi lukea tekstiä. Arvostamme puhdistuspalvelualaa ja logollamme haluamme kertoa tästä arvokkuudesta, puhtaudesta sekä modernista otteesta alaa kohtaan. Erästä hyvää ystävääni lainatakseni: ”Tää liikemerkki näyttää ihan avustusjärjestöltä” – ja sitähän me olemme. Avustamme arjessasi ja teemme siitä puhtaamman ja maistuvamman. Toiset näkevät liikemerkissä neljä sydäntä, pesusienen tai jopa vohvelin – mikä taas viittaa Kokki kotiin -lisäpalveluumme.

Asiakaspalautteet ohjaavat toimintaamme

Haluamme olla laadukas, ja helposti lähestyttävä oululainen pienyritys. Olemme kuulleet, että työmme on osittain mielenterveystyötä, koska meistä on niin paljon apua. Aina emme tietenkään onnistu täydellisesti, mutta meillä Sinun kokonaisvaltainen palvelukokemus toimii laadun mittarina. Annamme työllemme 100 % tyytyväisyystakuun ja korjaamme tai hyvitämme mahdollisen virheen aina.

Huushollaajat täyttää 2-vuotta

Heinäkuussa yrityksen perustamisesta tulee kuluneeksi kaksi vuotta. Näihin kahteen vuoteen on mahtunut paljon. Nuori yritys sai heti vastaansa koronan ja kotisiivouksiin erikoistuneena yrityksenä peruuntumisia tuli. Olemme saaneet pidettyä päämme pinnalla ja olemme siitä hyvin kiitollisia ja onnellisia. Meillä on vahva usko ja halu tehdä Sinun arjestasi puhtaampi ja maistuvampi. Emme voi tarpeeksi korostaa sitä kuinka tärkeä olet meille. Lue myös tarinan ensimmäinen osa täältä.

Haluan toivottaa Sinulle oikein ihanaa kesää!

Rakkaudella: Katri, yrittäjä, Huushollaajat

Huushollaamme rakkaudella Sinulle.

Miten Huushollaajat syntyi?

Vuosi 2016

Elettiin vuoden 2016 heinäkuuta, kun eräs perinteikäs tavarataloketju hakeutui konkurssiin. Olin päässyt toteuttamaan unelma-ammattiani vajaa pari vuotta myymälämarkkinointivastaavana.

Tuon ketjun Oulun toimipisteessä olin saanut lähes vapaat kädet näyteikkunoiden toteuttamisen suhteen. Tämä kasvatti luovaa ajattelutapaa kaikenlaisiin asioihin. Markkinointiin budjetoitava raha oli ja on edelleen todella tiukassa monessa paikassa, käytännössä nollan euron luokkaa.

Anttilan konkurssista huolimatta olin seurannut rohkeita yrittäjiä lähietäisyydeltä. Tiesin, että kovalla työllä, sisulla ja kunnianhimolla voi saada aikaan paljon hyvää. Huomasin myös, että Oulusta puuttui yksinkertaista hinnoittelumallia käyttävä puhdistuspalvelualan yritys, jolle tärkein toimintaedellytys ei olekaan hinta. Moni yritys on lähtenyt mukaan kiinteähintaisen palvelun tuottajaksi – toimialaan katsomatta ja se on vain hyvä asia, että markkinoilta löytyy erilaisia vaihtoehtoja.

Katrin nuoruusvuodet

Olin aiemmin opiskellut kokiksi, myyjäksi ja visualistiksi sekä toiminut erilaisissa asiakaspalvelun tehtävissä. Ravintola- ja kaupan alan työaikojen yhdistäminen oli kuitenkin hieman haastavaa perhe-elämän kannalta.

Olin haaveillut yrittäjyydestä pitkään ja mietin miten voisin yhdistää oman ammattitaitoni yritykseksi niin, että siitä olisi mahdollisimman monelle hyötyä. Olin kuullut olevani tarkka ja pidän siitä, että näen kätteni jäljen, joten koin luonnollisena jatkumona hakeutua yrittäjäksi puhdistuspalvelualalle.

Koulutus on laadun tae

Alasta riippumatta koulutus on laadun tae, joten minulle oli selvää, että opiskelisin vielä kodinhuoltajaksi. Koulussa opettelin muun muassa erilaisten pintojen huoltamista ja puhdistusaineiden kemiaa, että osaisin valita kullekin kotisi pinnalle oikeat työtavat ja -välineet. Haluan toimia vastuullisesti ja vahingoittamatta pintoja tai luontoa myös pidemmällä aikavälillä. Siivouksessa käytetään lisäksi erilaisia työkoneita varsinkin laitos- ja toimitilahuollon puolella, joten ei ole aivan sama miten vanha lattiavaha poistetaan niin, että uusi saadaan laitettua siististi tilalle.

Puhdistuspalvelualan haasteet

Olen kokenut suurimmaksi haasteeksi pitkäaikaisten ja ammattitaitoisten työntekijöiden löytämisen. Uskon, että tämän asian voi moni muukin alan yrittäjä allekirjoittaa. Työntekijän näkökulmasta katsottuna alalta karsiutuvat ne yrittäjät, jotka eivät luo hyvää työilmapiiriä, kunnioita asiakkaitaan tai maksa työstä asianmukaista korvausta. Vain muutaman esimerkin mainitakseni.

Siivousala näyttäytyy toisinaan negatiivisessa valossa palkkauksen suhteen. Tämän asian parantamisen suhteen olen valmis tekemään hartiavoimin töitä. Kaikki lähtee kuitenkin liikkeelle siitä, että arvostaa työntekijöitään, asiakkaitaan ja omaa työtään. Tarina jatkuu seuraavassa blogiartikkelissamme tulevaisuudessa. Aiempia blogipostauksia pääset lukemaan täällä.

Rakkaudella: Katri, yrittäjä, Huushollaajat

Huushollaamme hymyn huulillesi.

Helppo ja ammattitaitoinen siivouspalvelu Oulussa

Palvelun helppous

Huushollaajat haluaa tehdä palvelun mahdollisimman helpoksi Sinun kannaltasi, jonka vuoksi käytämme omia siivousvälineitä ja puhdistusaineita. Olemme siivousaikoina vastuussa kotisi pinnoista, joten haluamme, että emme aiheuta kotisi pinnoille vahinkoa puhdistusaineilla joita emme tunne. Meillä on käytössä Kiillon ammattikäyttöön suunnatut puhdistusaineet ja tunnemme ne kuin omat taskumme. Osaamme valita kullekin likatyypille oikean puhdistusaineen ja siivoustekniikan.

Kuka tahansa osaa siivota?

Usein kuulen väitteen, että kuka tahansa osaa siivota. Silti kuka tahansa ei osaisi ja jaksaisi itsenäisesti työskennellä itseään rikkomatta oikeilla työtavoilla ja -välineillä kokoaikaisesti. Puhtauspalvelualan haasteet liittyvät muun muassa tähän. Yksinyrittäjä palaa loppuun keskimäärin vuodessa. Kun siivoustekniikat ja -tiimi ovat kunnossa, jokainen kantaa tasapuolisesti huolta omasta ja työparin hyvinvoinnista. Työtä tehdään täydellä sydämellä – asiakasta kunnioittaen. Huushollaajille koulutus ja ammattitaito on erityisen tärkeää, koska kouluttautumalla arvostat ja näet asiat eri tavalla ja asenteesi muuttuu ”can do -asenteeksi.” Mekään emme aina saa tehtyä täydellistä lopputulosta, mutta voit olla varma, että yritämme parhaamme sillä ammattiylpeydellä mitä koulutus on meille tarjonnut.

Kouluttautumisen tärkeys

Altistumme työssämme jatkuvasti kemikaaleille, fyysiselle rasitukselle ja toistuville liikeradoille. Ajantasainen osaaminen on lisännyt työn mielekkyyttä ja sujuvuutta. Tämän vuoksi arvostamme puhtauspalvelualan koulutusta kaikkien työntekijöidemme keskuudessa. Maksamme kouluttautuneelle puhdistuspalvelualan ammattilaiselle alan palkkatasoa paremman palkan. Olemmehan vastuussa kotisi pinnoista ja Sinun 100 % tyytyväisyydestäsi.

Puhtauspalvelualan koulutus perehdyttää syvemmin erilaisiin työtapoihin ja -tehtäviin aina ylläpitosiivouksesta perussiivoukseen. Alan koulutuksessa oppii puhdistusaineiden kemiaa ja vaikutustapoja, ympäristö ja pinnat huomioiden, soveltamaan tietoa Sinun kotiisi sekä tietysti työergonomiaa.

Hinnan muodostuminen

Huushollaajien siivous- ja lisäpalveluiden hinnan muodostumiseen vaikuttaa tietysti moni asia. Huushollaajilla on kiinteät hinnat ja sopimussiivouksissa lopullinen hinta on aina esillä. Kun sanomme palveluamme piilokuluttomaksi, niin tarkoitamme, että laskuun ei lisätä mitään muita kuluja.

Hinnoissamme on huomioitu muun muassa seuraavat asiat:

 • Siivous- ja / ruoanvalmistustyö ja niihin liittyvät työnantajakulut.
 • Puhdistuspalvelualan arvostaminen ja alan tasoa keskimääräistä parempi palkkataso.
 • Kaikkien työntekijöiden vakuutukset tapaturmien ja sairastumisten varalta.
 • Kaikkien asiakaskohteiden vastuuvakuuttaminen työmme osalta.
 • Asiakaspalvelu- ja toimistomaksut.
 • Arvonlisävero (24 %) eli niin sanottu ”läpikulkuvero”, jonka tilitämme verottajalle kuukausittain.
 • Puhdistusaineet.
 • Siivousvälineet, kuten imuri, uudet pyyhkeet, kuivaimet, hankaimet ja harjat.
 • Siivousvälineiden lisä- ja varaosat, kuten imurinputket, hepa-suodattimet, letkut ja imurinpussit.
 • Ruoanlaittovälineet ja -mausteet.
 • Aputyöaika, kuten välinehuolto, siivouspyyhkeiden esivalmistelu ja puhdistus.
 • Siirtymäaika kohteesta toiseen.
 • Siirtymäkilometrit kohteesta toiseen (max 25 km Oulusta)
 • Säännöllinen kouluttautuminen.
 • Hyväntekeväisyystyö ympäristön ja heikompiosaisten hyväksi.

Valitse laatu. Valitse ammattitaito. Valitse Huushollaajat. Seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa niin saat tiedon uusimmista siivousvinkeistä ja tarjouksista.

Huushollaamme hymyn huulillesi.

Perusteellisen joulusiivouksen ABC

Jouluun on reilu kuukausi aikaa ja siivous on pian ajankohtainen. Aloita joulusiivous hyvissä ajoin, niin vältyt kiireeltä. Tällä tavalla työkuorma ei pääse kasvamaan liian suureksi ja siivous on valmis tämän vuoden puolella. Tässä Huushollaajien vinkit joulusiivousta varten.

Joulujärjestelyn voit jo aloittaa

Suunnittele etukäteen, mitä kaikkea haluat ottaa mukaan siivoukseen. Tällöin siivous ei paisu niin suureksi, ettei se ole valmis vielä seuraavanakaan jouluna. Laadi siivouslista ja kiinnitä se esimerkiksi jääkaapin oveen. Saat samalla tyydytystä askareiden yliviivamisesta tehtyäsi kyseenomaisen työn.

Mieti onko kaapeissasi tarpeettomia tavaroita, jotka voisit viedä kierrätykseen. Niin teet tilaa siivouksen kuluessa löytyville tavaroille, jotka ovat säilytyspaikkoja vailla.

Tyhjennä vaatekaapit ja lajittele vaatteet viiteen eri pinoon: kirpparille, keräykseen, säilytykseen (esim. kausivaate) takaisin kaappiin ja roskiin. Huonokuntoisia vaatteita ei kannata työntää kierrätyslaatikkoon. Pyyhi vaatekaapin hyllyt.

Vie viimeistään nyt kaikki kausitavarat- ja vaatteet varastoon. Tällaisia ovat esimerkiksi ohuet takin ja kesälelut. Tarkista samalla pitääkö matot viedä pesulaan ja vie ne tarvittaessa.

Puhdista siivousvälineet ja pese siivouspyyhkeet. Suosi luontoystävällisiä puhdistusaineita ja tuotteita. Muista hyvä ilmanvaihto. Tarkista, ettei ilmanvaihtokanaviin ole kertynyt pölyä ja vaihda kodin suodattimet.

Tee nämä noin viikkoa ennen joulua

Jääkaappi on hyvä pestä ja tehdä sinne tilaa ennen joulua. Pesuun riittää puhdas siivouspyyhe ja käsitiskiaineella terästetty vesi. Tarkista samalla jääkaapin lämpötila: jouluna sen on hyvä olla hieman kylmempi kuin tavallisesti, jos kaappi tulee täyteen. Esimerkiksi mäti, graavilohi ja muut kalaisat herkut saisi säilyttää korkeintaan +3 asteessa. Pese myös uuni. Kinkku on mukavampi sujauttaa puhtaaseen uuniin. Puhdista sauna ja kylpyhuone, koska nämä eivät muutamassa päivässä ehdi likaantua. Pese ja silitä jouluinen pöytäliina ja kankaiset servietit.

Siivoa oleskelutilat lähempänä joulua

Jaa joulusiivous useammalle päivälle, niin et stressaannu siitä turhaan. Suunnittele siivouksen runko ja siivoa esimerkiksi huone kerrallaan. Suosittelemme aloittamaan tiloista, jotka ovat vähemmällä käytöllä. Jakakaa siivoustehtävät perheenjäsenten kesken niin, että jokaisella on oma vastuualueensa. Palkitse kaikki osallistujat jollekin heille mieluisalla asialla, muista palkita myös itsesi.

 • Aloita keittiön siivouksesta. Pyyhi kaappien ovet kurotuskorkeuteen ja kiillota teräspinnat kostealla liinalla ja kuivaa nukkaamattomalla liinalla. Näin lähtevät niin sormenjäljet kuin rasvaroiskeet. Huomioi myös kodinkoneet, mikroaaltouuni ja roskakaappi.
 • Imuroi kaikki ne huoneet kerralla, joita et siivonnut aiemmin. Huomioi imuroinnin yhteydessä myös mahdolliset tekstiilihuonekalut. Matot voit rullata ja imuroida molemmin puolin.
 • Imuroi sängyt erillisellä tekstiilisuulakkeella ja vaihda puhtaat petivaatteet.
 • Pyyhi pölyt kaikista huoneista kuivalla tai nihkeällä mikrokuituliinalla. Kostuta liina vedellä tai miedolla pesuaineella. Kun taittelet liinan neljään osaan, voit kääntää siitä esiin kahdeksan puhdasta pintaa eikä liinaa tarvitse vaihtaa koko ajan. Pyyhi samalla peilipinnat, valokatkaisijat ja ovenrivat.
 • Moppaa lattiat puhtaalla mikrokuitupyyhkeellä ja lattioillesi sopivalla puhdistusaineella. Älä yliannostele puhdistusainetta, että se ei kerry lattioihin. Suosittelemme kotioloissa pitkävartista lattiakuivainta (eli lastaa) ja työntömoppausta.
 • Pese wc-tilat. Pyyhi peilit kostealla mikrokuituliinalla ja kuivaa nukkaamattomalla liinalla. Pyyhi tämän jälkeen valonkatkaisija, ovenripa ja sen ympäristö. Suihkuta wc-istuimeen yleispuhdistusainetta ja jätä likoamaan. Pese lavuaari ja hana pesusienellä ja yleispuhdistusaineella. Kiillota mikrokuituliinalla käsialtaan ja suihkun hanat. Kun olet tehnyt wc-tilojen puhtaimmat pinnat, vaihda wc-istuimelle oma siivousliina. Pyyhi istuimen pinnat ylhäältä alas ja ulkoa sisäänpäin. Harjaa wc-allas ja muista huuhdella harja pesun jälkeen. Moppaa lopuksi lattia ja vaihda puhtaat käsi- ja kasvopyyhkeet. Muista pestä siivousvälineet vähintään 60-asteisessa konepesussa. Suosittelemme kuitenkin 90-asteista pesua, jos välineet sen kestävät.
Aloita joulusiivous ajoissa ja nauti ajasta perheesi kanssa.

Haluatko ulkoistaa joulusiivouksen lauantaille 12.12?

Joulukuussa Huushollaamme hymyn huulillesi myös 12.12. Kun isompi siivous tehdään hyvissä ajoin, riittää yleensä kevyempi siivous lähempänä jouluaattoa.

LAUANTAIN TÄYDELLINEN SIIVOUSSISÄLTÖ:

💛 Lattioiden imurointi ja kosteapyyhintä
💛 Lattialistojen imurointi
💛 Mattojen imurointi molemmin puolin
💛 Keittiön pinnat kurotuskorkeudelle (180 cm) saakka
💛 Wc-tilojen puhdistus
💛 Ovenripojen ja valokatkaisijoiden pyyhintä
💛 Ovien roiskeiden pyyhintä
💛 Suihkujen puhdistus TAI petivaatteiden vaihto
💛 Saunan puhdistus
💛 Saunatuoksu
💛 Pölyjen pyyhintä
💛 Peilipintojen kiillotus
💛 Roskien vienti

Hinta SISÄLTÄÄ lisäksi:

☺️ Hymyilevän ja reippaan henkilöstön
☺️ Aputyöajan (siivousvälineiden valmistelu ja puhdistus)
☺️ Puhtaat työvälineet
☺️ Puhdistusaineet
☺️ Kilometrit (max. 25 km Oulusta)
☺️ Siirtymäajat
☺️ Toimistomaksut

ELI aivan KAIKEN!

JOULUKUUN LAUANTAIN
TASAHINNASTO:

👉 Alle 80 m2 = 210 € (minimiveloitus)
👉 Alle 100 m2 = 230 €
👉 Alle 120 m2 = 250 €
👉 Alle 140 m2 = 270 €
👉 Alle 160 m2 = 290 €
👉 Alle 180 m2 = 310 €
👉 Alle 200 m2 = 330 €


12.12 on YKSI aika jäljellä.

19.12 LOPPUUNMYYTY.

Jätä joulusiivous meille ja ota rennosti. Kotitalousvähennyksen pääset tekemään kokonaishinnasta. Voit soittaa 041 3180 980 (ma-pe 9-17) tai laittaa sähköpostia huushollaajat@gmail.com ja varata oman lauantain erityispaketin nyt.

Täältä löydät kaikki yhteystietomme ja muiden päivien hinnaston:

Puhdas peti – paremmat unet

Peittojen ja tyynyjen peseminen

Milloin viimeksi pesit tyynysi tai peittosi? Hyvä nyrkkisääntö on, että ne kannattaa pestä kaksi kertaa vuodessa, eli ennen kuin ne muuttuvat keltaiseksi tai alkavat haista. Tyynyä ja peittoa voi säästää myös käyttämällä kahta tyynyliinaa / pussilakanaa päällekkäin.

Sijauspatja puhtaaksi

Sijauspatja on hyvä pestä kerran vuodessa esimerkiksi tekstiilipesurilla. Kannattaa panostaa ja hankkia kestävä sijauspatja. Patjassa on hyvä olla irrotettava ja vesipestävä päälliskangas. Muovifrotee toimii hyvänä lisänä lakanan alla silloin, kun lapsiperheessä opetellaan kuivaksi. Se estää myös runsaan kuukautisvuodon valumisen sänkyyn.

Suosittelemme 60-asteista pesua ja rumpukuivausta

Suosittelemme peittojen ja tyynyjen pesua 60-asteessa. Hiuksista jää tyynynpäällisiin rasvalikaa ja hiustenhoitotuotteita, joten 40-astetta ei tahdo riittää niiden poistamiseksi. Noudata kuitenkin aina valmistajien suosituksia. Käytä puolet tavanomaisesta puhdistusainemäärästä joko nestemäistä tai jauhemaista pesuainetta. Mikäli pyykinpesukoneesi on pieni, kannattaa peitot ja tyynyt pestä pesutuvalla tai pesettää pesulassa. Pyykkikonetta ei kannata täyttää liian täyteen puhtaan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Hyvä testi on, että nyrkki mahtuu pyykkikoneeseen likaisen pyykin lisäsi. Kuivaa peitot ja tyynyt kuivausrummussa matalassa lämpötilassa tai pyykinkuivaustelineen päällä.

Milloin kannattaa vaihtaa?

Kun peittoa, tyynyä ja sänkyä on tarpeeksi kulutettu ne kannattaa vaihtaa uusiin. Tässä ohjeellinen listaus vaihtoväleistä:

 • Tyyny 2 vuotta
 • Peitto 4 vuotta
 • Sijauspatja 4 vuotta
 • Patja 4–6 vuotta
 • Vaahtomuovipatja 6–8 vuotta
 • Älypehmustesänky 6–8 vuotta
 • Erikoispehmustesänky 6–8 vuotta
 • Joustinpatja 8–10 vuotta
 • Joustinsänky 8–10 vuotta

Laaja siivous = petivaatteiden vaihto

Valitsemalla Huushollaajien Laajan siivouksen voit valita siihen petivaatteiden vaihdon. Olemme räätälöineet Laajan siivouksen vastaamaan täydellistä viikkosiivousta. Mitä jos aloittaisit ensi vuoden laittamalla aikaa omaan pankkiin ja ulkoistaisit siivouksen meille?

Hyviä unia toivottaen:

Katri, yrittäjä

Puhdas peti - paremmat unet
Puhdas peti – paremmat unet