Kodin siivous Oulu - Kotisiivous Oulu ja Oulun alue - Huushollaajat

Kodin siivous ja puhdistus

Huushollaajat pitää huolen, että kodin siivous ja puhdistus hoidetaan laadukkaasti ja ammattitaidolla. Suunnitellessamme kodin siivousta pohdimme kotien ongelma-alueita ja kartoitimme asiakkaiden toiveita. Lopputuloksena syntyi Huushollaus ja Laaja Huushollaus. Joskus riittää se, että joku tekee puolestasi paremman viikkosiivouksen. Valitse tällöin Huushollaus, jossa keskitytään keittiöön, lattiapintoihin ja wc-tiloihin. Hieman kattavampi valinta on Laaja Huushollaus, joka sisältää Huushollauksen lisäksi sohvien ja nojatuolien imuroimisen, ovien roiskeiden puhdistamisen, lattialistojen kuivapyyhinnän ja suihkujen pesun. Katso alla olevasta taulukosta siivouskokonaisuuksien tarkat sisällöt ja hinnat.

Hinnasto

Huushollaus

Laaja Huushollaus

Alle 80 m²

139 €

179 €

Alle 100 m²

159 €

199 €

Alle 120 m²

179 €

219 €

Alle 140 m²

199 €

239 €

Alle 160 m²

219 €

259 €

Alle 180 m²

239 €

279 €

Alle 200 m²

259 €

299 €

Kaikki palvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Maksettava summa on hinta ennen kotitalousvähennystä vuonna 2022. Kotitalousvähennyksen -60 % (maksimissaan 3500 € / henkilö, 100 € omavastuu / henkilö) voit hakea OmaVerossa. Kotitalousvähennys ei ole sidonnainen tuloihin. Kaikilla on oikeus kotitalousvähennykseen.

Huushollaus vai Laaja Huushollaus?

Huushollaus

Laaja Huushollaus

Sohvien ja nojatuolien imurointi

X

Mattojen TAI sänkyjen imurointi

X

X

Lattioiden ja listojen imurointi

X

X

Lattioiden nihkeä / kosteapyyhintä

X

X

Keittiön pintojen pyyhintä (180 cm saakka)

X

X

Roskakaapin ja mikron pyyhintä

X

Valokatkaisijoiden, ovien roiskeiden ja ripojen pyyhintä

X

Suihkujen pesu TAI petivaatteiden vaihto

X

Pölyjen ja peilien pyyhintä (180 cm saakka)

X

X

Wc-tilojen puhdistus

X

X

Saunan pesu*

X

X

*Saunan pesu on kerran vuodessa Huushollaajien säännöllisen siivouksen tilaaville tehtävä saunan puhdistus.

Kotisiivous Oulu ja Oulun alue

Huushollaajille oululaisuus on lähellä sydäntä. Olemme paikallinen palvelu, ja meille kotisi huolellinen puhdistaminen on tärkeä asia. Panostamme laatuun. Huushollaajat tarjoaa loistavat ratkaisut sinulle, joka pidät selkeistä mutta kokonaisvaltaisista palveluista. Palvelualueemme on tällä hetkellä Oulu ja Oulun seutu.

Huushollaajien lisäpalvelut

Tarvitsetko siivouksen lisäksi apua myös ruuanlaittoon? Valitse silloin Kokki kotiin -palvelu. Onko sinullakin useimmiten kiire töistä kotiin ja nälkäiset lapset odottamassa ruokaa? Kokki kotiin -palvelu mahdollistaa sen, että voitte siirtyä suoraan syömään eikä ruokaa tarvitse itse laittaa. Loppuillan voitte viettää leppoisasti liikkuen tai rennosti nautiskellen. 

”Hei, kiitos sinulle. Oli niin mukava tulla puhtaaseen kotiin! Olimme tyytyväisiä!”

Asiakaspalaute 2019

Kodin siivous ja kotitalousvähennys

Voit hakea kaikista palveluistamme kotitalousvähennyksen -60 % OmaVerossa. Huushollaajien tarjoaman palvelupaketin hinta siis lähes puolittuu, kun haet verovähennyksen. Huushollaajilla saat verovähennyksen myös kaupassa käynnistä, koska se on siivouksen lisäpalvelu ja vähennys tehdään koko paketin hinnasta. Parhaiten kotitalousvähennyksestä hyötyy asiakas, jonka kanssa tehdään säännöllinen kotityösopimus.

Huushollaajat kodin siivous Oulu ja kotisiivous

Huushollaajat

Huushollaajat on kotityöpalveluita ja siivouspalveluita tarjoava kotimainen yritys Oulusta. Haluamme antaa asiakkaillemme helpotusta kiireiseen arkeen hoitamalla kodin siivouksen ja muut arkea kuormittavat velvoitteet. Tutustu lisää Huushollaajiin ja ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella, mikäli kaipaat kevennystä arjen kiireisiin!