Kodin siivous Oulu - Kotisiivous Oulu ja Oulun alue - Huushollaajat

Kodin siivous ja puhdistus

Huushollaajat pitää huolen, että kodin siivous ja puhdistus hoidetaan laadukkaasti ja ammattitaidolla. Suunnitellessamme kodin siivousta pohdimme kotien ongelma-alueita ja kartoitimme asiakkaiden toiveita. Lopputuloksena syntyi Kevyt ja Laaja siivouskokonaisuudet. Joskus riittää se, että joku tekee puolestasi paremman viikkosiivouksen. Valitse tällöin Kevyt siivous, jossa keskitytään keittiöön, lattiapintoihin ja wc-tiloihin. Hieman kattavampi valinta on Laaja siivous, joka sisältää Kevyt siivouksen lisäksi sohvien ja nojatuolien imuroimisen, ovien roiskeiden puhdistamisen, lattialistojen kuivapyyhinnän ja suihkujen pesun. Katso alla olevasta taulukosta siivouskokonaisuuksien tarkat sisällöt ja hinnat.

Hinnasto

Kevyt siivous

Laaja siivous

Alle 80 m²

139 €

179 €

Alle 100 m²

159 €

199 €

Alle 120 m²

179 €

219 €

Alle 140 m²

199 €

239 €

Alle 160 m²

219 €

259 €

Alle 180 m²

239 €

279 €

Alle 200 m²

259 €

299 €

Kaikki palvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Maksettava summa on hinta ennen kotitalousvähennystä vuonna 2020. Kotitalousvähennyksen -40 % (maksimissaan 2250 € / henkilö, 100 € omavastuu) voit hakea OmaVerossa. Kotitalousvähennys ei ole sidonnainen tuloihin. Kaikilla on oikeus kotitalousvähennykseen.

Kevyt vai Laaja siivouspalvelu?

Kevyt siivous

Laaja siivous

Sohvien ja nojatuolien imurointi

X

Mattojen imurointi

X

X

Lattioiden imurointi

X

X

Lattialistojen imurointi

X

Lattian nihkeä / kostea pyyhintä

X

X

Keittiön pinnat

X

X

WC:n pesu

X

X

Ovien roiskeiden pyyhintä

X

Suihkujen pesu

X

Pölyjen pyyhintä ja peilipintojen kiillotus

X

X

Roskien ulosvienti

X

X

Joulusiivous*

X

X

*Joulusiivous on sopimusasiakkaille tehtävä siivous, joka sisältää Kevyen tai Laajan siivouksen sekä lisäksi saunan ja kylpyhuoneen pesun.

Kotisiivous Oulu ja Oulun alue

Huushollaajille oululaisuus on lähellä sydäntä. Olemme paikallinen palvelu, ja meille kotisi huolellinen puhdistaminen on tärkeä asia. Panostamme laatuun. Huushollaajat tarjoaa loistavat ratkaisut sinulle, joka pidät selkeistä mutta kokonaisvaltaisista palveluista. Palvelualueemme on tällä hetkellä Oulu ja Oulun seutu.

Huushollaajien lisäpalvelut

Tarvitsetko siivouksen lisäksi apua myös ruuanlaittoon? Valitse silloin Kokki kotiin -palvelu. Onko sinullakin useimmiten kiire töistä kotiin ja nälkäiset lapset odottamassa ruokaa? Kokki kotiin -palvelu mahdollistaa sen, että voitte siirtyä suoraan syömään eikä ruokaa tarvitse itse laittaa. Loppuillan voitte viettää leppoisasti liikkuen tai rennosti nautiskellen. 

”Hei, kiitos sinulle. Oli niin mukava tulla puhtaaseen kotiin! Olimme tyytyväisiä!”

Asiakaspalaute 2019

Kodin siivous ja kotitalousvähennys

Voit hakea kaikista palveluistamme kotitalousvähennyksen -40 % OmaVerossa. Huushollaajien tarjoaman palvelupaketin hinta siis lähes puolittuu, kun haet verovähennyksen. Huushollaajilla saat verovähennyksen myös kaupassa käynnistä, koska se on siivouksen lisäpalvelu ja vähennys tehdään koko paketin hinnasta. Parhaiten kotitalousvähennyksestä hyötyy asiakas, jonka kanssa tehdään säännöllinen kotityösopimus.

Huushollaajat kodin siivous Oulu ja kotisiivous

Huushollaajat

Huushollaajat on kotityöpalveluita ja siivouspalveluita tarjoava kotimainen yritys Oulusta. Haluamme antaa asiakkaillemme helpotusta kiireiseen arkeen hoitamalla kodin siivouksen ja muut arkea kuormittavat velvoitteet. Tutustu lisää Huushollaajiin ja ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella, mikäli kaipaat kevennystä arjen kiireisiin!