Kokki kotiin Oulussa - Huushollaajat kokin tilaaminen kotiin Oulu

Kokki kotiin helpottamaan arkea

Kokki kotiin -palvelu tarjoaa sinulle siistin kodin ja valmiin ruuan. Voiko töistä kotiin tuleminen olla enää parempaa? Kotisi siistii siivooja ja ruokasi laittaa oikea kokki. Kerro meille allergiasi, ja suunnittelemme sinulle ruuan, jonka valmistamme. Tuomme tarvittaessa mukanamme ruokien mausteet ja työvälineet. Kokin tilaaminen kotiin tarkoittaa helppoa päivää sinulle. Tarjoamme kaksi ehdotusta, joista voit valita mieleisesi. Voit hankkia ruokien raaka-aineet normaalin kauppareissusi yhteydessä laatimamme listan pohjalta. 

Kokki kotiin Oulussa

Hei oululainen! Paranna arkeasi ja tilaa Kokki kotiin -lisäpalvelu helpottamaan päivääsi. Sinä saat kokin tekemän ruuan ja siistin kodin. Palvelu on valittavissa Huushollauksen tai Laajan Huushollauksen yhteyteen. Työmme on oululaista osaamista.

Kokki kotiin ja apua ruoanlaittoon

Siivottu koti ja valmiiksi tehty ruoka parantaa elämänlaatuasi. Tervetuloa kiva arki! Kokin tilaaminen kotiin helpottaa arkeasi keittiössä. Siivoamme kotisi ja valmistamme sinulle maistuvan aterian.

”Kumppanini osti minulle synttärilahjaksi huushollauksen. Parempaa lahjaa en olisi voinut toivoa!”

Asiakaspalaute 2019

Hinnasto

Myös kokin tilaaminen on hinnoiteltu meillä kiinteästi, jotta asiakas välttyy kaikilta piilokuluilta ja yllätyksiltä. Hinnoittelemme palvelun seuraavasti:

Huushollaus + Kokki kotiin

Laaja Huushollaus + Kokki kotiin

Alle 80 m²

189 €

229 €

Alle 100 m²

209 €

249 €

Alle 120 m²

229 €

269 €

Alle 140 m²

249 €

289 €

Alle 160 m²

269 €

309 €

Alle 180 m²

289 €

329 €

Alle 200 m²

309 €

349 €

Kotitalousvähennys

Muistathan hakea kotitalousvähennyksen -40 % (maksimissaan 2250 € / henkilö, 100 € omavastuu) OmaVerossa, jolloin saat liki puolitettua meiltä saamasi laskun heti omavastuun vähentämisen jälkeen. Saat kotitalousvähennyksen jokaisesta palvelustamme. Kotitalousvähennys ei ole tuloihin sidonnainen.

Kokin tilaaminen kotiin Oulu

  • Jos kotisi sijainti on Oulu, mene ensin yhteydenottolomakkeelle.
  • Valitse siivouspalvelu – Huushollaus tai Laaja Huushollaus.
  • Valitse lisäpalvelu Kokin tilaaminen kotiisi.
  • Täytä yhteystietosi, niin me olemme sinuun yhteydessä ja voimme sopia tarkemmat yksityiskohdat tilauksesta.

Tilaus ei ole vielä tässä vaiheessa sitova, vaan sovimme jokaisen asiakkaan kanssa tilauksen sisällöstä henkilökohtaisesti. Keskustelemme kanssasi aina ensin toiveista ruokien suhteen ja mahdollisista allergioista, jotta saamme räätälöityä sinulle mahdollisimman sopivan paketin. 

Tilaa kokki kotiin Oulu paras palvelu Huushollaajat

Huushollaajat yrityksenä

Huushollaajat tarjoaa monipuolisia pakettiratkaisuja arjen ongelmiin. Kaikki palvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Lue lisää yrityksestä, sen palveluista ja ota yhteyttä. Tutustu palveluihimme myös Facebookissa ja Instagramissa.