Kategoriat
Uncategorized

Miksi siivousaika vaihtelee?

Tämä on sellainen asia, joka saattaa aiheuttaa ihmetystä. Tähän löytyy kuitenkin loogiset syyt. Niitä on todennäköisesti useita, eli alta löydät vain murto-osan.

Meneekö siivouksessa mielestäsi (liian) kauan?

Kohteessa ei ole koskaan käynyt kotisiivouspalvelu tai käynnistä on aikaa. Seinissä, valonkatkaisijoissa, lattialistoissa ja erityisesti keittiössä voi olla rasvapinttymää. Ne ovat niitä alueita, joihin ei välttämättä kiinnitä huomiota, kun viikkosiivouksen tekee itse. Kuten aiemmin totesimme, ne vaikuttavat kuitenkin siihen kodin yleisilmeeseen. Sanonta ”Omalleen sokeutuu” pitää tässä kohtaa paikkansa.

Tuttu koti Sinulle – outo koti Huushollaajille

Kohde on tekijälleen uusi paikka, jonka hahmottamiseen ja järkevän siivousjärjestyksen hahmottamiseen (aseptiikka, eli oikea työjärjestys huomioiden) menee useampi kerta.

Likaisuustaso vaihtelee

Tiettyinä vuodenaikoina esimerkiksi lian ja pölyn määrä vaihtelee. Saman kodin tilan siivoaminen voi käydä kädenkäänteessä tai viedä tolkuttoman kauan, jos lattialla on paljon hiekkaa tai suihkussa on paljon kalkkia, kun sitä on käytetty ahkerasti.

Lopputulema

Summa summarum. Pääsemme hyvin järkevästi siihen lopputulokseen, että aluksi kohteen siivouksessa voi mennä sen koosta riippuen esimerkiksi kymmenen tuntia, mutta kuukausien päästä, kun kiinnittynyt lika vähenee, myös kohteen siivousaika lyhenee.

Kunnes tulee taas se siitepölykausi, ne yhdet pikkutunneille venyneet juhlat tai vaikka treenikausi, jotka kaikki yhdessä tai erikseen vaikuttavat siivousaikaan. Huushollaajilla on onneksi ylläpitosiivouksessa kiinteät hinnat, jolloin – tilanteesta riippumatta maksat palvelusta aina saman verran.

Se on yleensä voitto Sinulle, mutta myös meille. Sopimussiivouksessa voittavat molemmat osapuolet. Me huolehdimme kodistasi säännöllisesti – Sinä voit olla levollisin mielin ja keskittyä johonkin muuhun ja jättää kotisi Huushollaajien hellään huomaan. Huushollaamme rakkaudella Sinulle.

Rakkaudella: Katri Määttä, yrittäjä, Huushollaajat