Miten Kevyt ja Laaja -siivouspaketit eroavat toisistaan? - Huushollaajat

Miten Kevyt ja Laaja -siivouspaketit eroavat toisistaan?

Tätä kysytään edelleen usein. Koska Huushollaajien siivouspaketit on suunniteltu ja aikamitoitettu ylläpitosiivoukseen, keskitymme enimmäkseen pintoihin kurotuskorkeudelle (180 cm) saakka. Mikäli olet nippelitiedon ystävä, tulet rakastamaan tätä postausta, jossa kerromme yksityiskohtaisesti jokaisen tilan puhdistuksen. Haluamme olla reiluja ja kertoa asiat myös väärinymmärrysten välttämiseksi.

Keittiössä kaapinovet pyyhitään ja hana kiillotetaan. Pöydät pyyhitään, liesituuletin ja liesi puhdistetaan joko kevyemmin tai perusteellisemmin riippuen (myös muiden pintojen) lian määrästä. Ylläpitosiivouksessa ei mennä ns. pintaa syvemmälle, eli uuniin, jääkaappiin tai ylipäätään koneisiin ja laitteisiin sisälle. Roskakaappi on oikeastaan ainoa, joka puhdistetaan sisältä, koska siitä kehittyy helposti hajuhaitta.

Wc-tilassa puhdistetaan peili, pöytä, hana ja suihku, lavuaari sekä pinnat kurotuskorkeudelle saakka. Wc-istuin pestään päältä, sisältä ja alta. Mikäli tilassa on kaivo, lattia pestään, muussa tapauksessa pyyhitään.

Näissä kaikissa ja muissa tiloissa pölyt poistetaan katsekorkeudelta (180 cm) saakka, lattiat imuroidaan ja nihkeä / kosteapyyhitään riippuen pinnasta ja lian määrästä.

No entä se Laaja siivous sitten? Edellä mainittujen lisäksi kylpyhuoneessa puhdistetaan suihkut ja niiden roiskevesialueet, suihkun lasi puhdistetaan ja lattia pestään. Lattialistat pyyhitään kuivalla, sohvat ja nojatuolit imuroidaan. Valokatkaisijat, ovien rivat ja roiskeet puhdistetaan.

Joulusiivouksen saunanpesu koskee sopimusasiakkaita, eli se ei automaattisesti kuulu Laajaan pakettiin. Huushollaajat haluaa tarjota säännöllisen siivoussopimuksen tehneille saunanpesun ns. kaupan päälle. Se on meidän pieni joululahja Sinulle, joka tuet paikallista oululaista pienyrittäjyyttä.

Rakkaudella: Katri Määttä, yrittäjä, Huushollaajat