Muutama näkökulma kaksin yrittämiseen | Huushollaajat

Muutama näkökulma kaksin yrittämiseen

Huushollaajien molemmilla yrittäjillä on kokemusta yksin ja kaksin työskentelemisestä, joten tätä vertailua on helppoa tehdä. Tänään haluamme kuitenkin ajatella sitä, miten hyödyt kaksin tekemisestä ja miksi se on meidän mielestä parempi vaihtoehto Sinulle.

Siivousaika puolittuu

Kun yrittäjä toimii yksin, hän viettää kohteessa puolet kauemmin aikaa. Kahden yrittäjän selkeä työnjako ja ammattitaito mahdollistaa saman lopputuloksen puolessa työajassa. Kuudesta tunnista seuraa kolme tuntia, kahdesta tunnista yksi tunti. Meidän mielestä se on Sinun etu, että voit palata normaaliin päiväjärjestykseen, kun lähdemme tehokkaammin ”pois alta.” Tähän perustuu myös työajan laskenta ja veloitus. Kahden ihmisen siivotessa yhden tunnin ajan, tarkoittaa se kahta tuntia laskennassa ja veloituksessa.

Neljä kättä ja silmää

Kahdella siivoojalla on neljä toimivaa kättä ja näkevää silmää. Pystymme yhdessä nostamaan painavampia huonekaluja ja näemme paremmin, jos johonkin on tipahtanut esimerkiksi pölyä tai tavaroita siirrellessä. Teemme kotisi siivouksen lopputarkastuksen aina yhdessä.

Työturvallisuus

Tarvittaessa toinen siivooja voi pitää tikkaista kiinni, jos esimerkiksi siivouskohteen pestävä ikkuna on korkeammalla. Mikäli huolellisesta toimimisesta huolimatta kaatumisia tai liukastumisia tapahtuisi, apu on aina mukana, etkä löydä kotoasi loukkaantunutta siivoojaa, jos poistut siivouksen ajaksi.

Monipuolisempi valikoima

Pystymme ottamaan siivottavaksi sellaisia kohteita, joita ei ole aiemmin ollut mahdollista tehdä esimerkiksi kokonsa vuoksi. Valikoimamme onkin jo laajentunut muuttosiivouksiin, mutta kehitämme huhti- ja toukokuussa koko valikoiman vastaamaan paremmin kysyntää. Hinnastomme päivittyy samalla, kun neliöerot tasoittuvat. Pidämme kuitenkin kiinni laadusta ja helppoudesta. Meiltä et edelleenkään tule löytämään juosten tehtyä kotisiivousta, jossa laatu kärsii.

Virkeämpi henkilökunta

Kotityöpalvelun kuormitus jakautuu paremmin, kun tekijöitä on kaksi. Kevyempien ja raskaimpien alueiden työ pystytään jakamaan tasaisemmin päivän aikana. Sinun kannaltasi siivooja jaksaa paremmin, sairaslomat vähenee, eikä kotiisi tule outo ihminen siivoamaan. Mikäli toinen siivooja kuitenkin sairastuu esimerkiksi flunssaan, toinen osaa toimia kohteessa, joka on tuttu. Myös vapaa-ajan kuormitus ja liikunta tulee olla tasapainossa.

Asiakaspalautteet

Emme väheksy siivousalan työntekijöitä. Monet heistä ovat rautaisia ammattilaisia, jotka tekevät tärkeän työnsä ylpeydellä, kuten kaikkien alalla toimivien kuuluisi tehdä. Yrittäjinä olemme kuitenkin itse vastuussa omasta työnjäljestä ja se on meille kunnian asia. Asiakaspalautteisiin vastataan ja mahdolliset reklamaatiot hoidetaan kuntoon ensisijaisesti korjaamalla. Annamme täyden 100 % tyytyväisyystakuun työllemme, jos mahdollinen reklamaatio tehdään vuorokauden kuluessa.

Huushollaajilla saat 100 % tyytyväisyystakuun siivoukselle.

Rakkaudella: Katri Määttä, yrittäjä, Huushollaajat