Siivous Oulu - Huushollaajat on oululainen kotityö- ja siivouspalveluyritys

Laadukas kotityö ja siivous Oulu

Huushollaajat on oululainen kotityö- ja siivouspalveluyritys. Huushollaajien tarina alkoi Oulussa, kun pohdin, mitkä ovat arjen haasteita ja miten auttaa sinua saamaan enemmän aikaa itsellesi. Kaksostytöt ovat kasvattaneet minut ratkaisemaan ongelmia. Yhdistin oman monipuolisen osaamiseni ja koulutukseni Huushollaajat-yritykseksi, joka toimii oululaisten apuna arjessa. Huomasin, että siivousalan hinnoittelu on monimutkaista ja yrityksessäni haluan toimia toisin. Hinnoitteluni on selkeä ja yksinkertainen. On asiakkaan etu, että hinta on sovittu etukäteen eikä se sisällä piilokuluja. Panostamme arkeasi helpottaviin ratkaisuihin ja henkilökohtaiseen palveluun. Huushollaajat on oululaisen ihmisen valinta – ammattitaitoinen kotityö ja huolellinen siivous – Oulu ja Oulun seutu!

-Katri Määttä, yrittäjä, Huushollaajat

Siivous Oulu

Ihanaa tulla puhtaaseen kotiin! Huushollaajien siivouspalvelu mahdollistaa sujuvan arjen, selkeän kokonaisuuden ja ratkaisee ajankäytön ongelmat Oulussa ja Oulun lähialueilla. Kun valitset Huushollaajien siivouspalvelun, saat selkeän palvelun, jonka hinnan ja sisällön tiedät ennakkoon. Järjestämme arkeesi lisää aikaa, kun teemme siivouksen puolestasi. Huushollaajat on oululainen luotettava pienyritys, joka siistii kotisi kuin omansa. Palvelumme on toivottu joululahja, häälahja tai helpotus lapsiperheen arkeen. Valitse Huushollaus tai Laaja Huushollaus, kun aika arjessasi ei tunnu enää riittävän. Toimialueemme on tällä hetkellä Oulu ja sen lähiseutu. 

”Kiitos. Teet mielenterveystyötä!”

Asiakaspalaute 2019

Kotityö Oulu

Siivouksen lisäksi Huushollaajat tarjoaa apua ruuanlaittoon Kokki kotiin -lisäpalveluna. Huushollaamme kotityöt Oulussa. Varattuasi Kokki kotiin -palvelun voit olla rauhassa omissa menoissasi, kun tiedät, että joku tekee ruuan puolestasi ja siivoaa kotisi. Kokki kotiin on huoleton palvelu sinulle, joka arvostat omaa aikaa. Koti on puhdas ja raikas eikä omatunto soimaa, kun sytytät kynttilät ja käperryt viltin mutkaan sohvalle.

Huushollaajat siivouspalvelu logo

Oululainen kotityö- ja siivouspalveluyritys

Tilaa kotiin siivooja ja kokki, jotka tekevät kotityöt puolestasi kiinteään pakettihintaan. Oululainen kotityö- ja siivouspalveluyritys Huushollaajat on myös Facebookissa ja Instagramissa. Helpoiten otat meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeemme kautta tai puhelimitse numerosta 041 3180 980 – Soita ja varaa!