Siivouspalvelut Oulussa

Siivouspalvelut on loistava tapa selättää arjen kiire. Voit valita siivouksen kahdesta laajuudesta: Siivoamme kotisi Huushollauksen tai Laajan Huushollauksen mukaisesti ammattitaidolla. Huushollaus keskittyy keittiöön ja lattiapintoihin. Laajassa Huushollauksessa huomioidaan lisäksi sohvat, ovet ja suihkujen roiskevesialue. Huushollaajat toteuttaa laadukkaat siivouspalvelut Oulussa ja Oulun alueella! Tutustu kaikkiin palveluihimme.

Siivouspalvelut Oulussa

Huushollaajien siivouspalvelut Oulussa

Huushollaajat pitää huolen, että kodin siivous ja puhdistus hoidetaan laadukkaasti ja ammattitaidolla. Suunnitellessamme kodin siivousta pohdimme kotien ongelma-alueita ja kartoitimme asiakkaiden toiveita. Lopputuloksena syntyi Huushollaus ja Laaja Huushollaus. Joskus riittää se, että joku tekee puolestasi paremman viikkosiivouksen. Valitse tällöin Huushollaus, jossa keskitytään keittiöön, lattiapintoihin ja wc-tiloihin. Hieman kattavampi valinta on Laaja Huushollaus, joka sisältää Huushollauksen lisäksi sohvien ja nojatuolien imuroimisen, ovien roiskeiden puhdistamisen, lattialistojen kuivapyyhinnän ja suihkujen pesun. Katso alla olevasta taulukosta siivouskokonaisuuksien tarkat sisällöt ja hinnat.

HuushollausLaaja Huushollaus
Alle 80 m²145 €185 €
Alle 100 m²165 €205 €
Alle 120 m²185 €225 €
Alle 140 m²205 €245 €
Alle 160 m²225 €265 €
Alle 180 m²245 €285 €
Alle 200 m²265 €305 €

Kaikki palvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Maksettava summa on hinta ennen kotitalousvähennystä vuonna 2023. Kotitalousvähennyksen -60 % (maksimissaan 3500 € / henkilö, 100 € omavastuu / henkilö) voit hakea OmaVerossa. Kotitalousvähennys ei ole sidonnainen tuloihin. Kaikilla on oikeus kotitalousvähennykseen.

Huushollaus vai Laaja Huushollaus?

HuushollausLaaja Huushollaus
Sohvien ja nojatuolien imurointiX
Mattojen TAI sänkyjen imurointiXX
Lattioiden ja listojen imurointiXX
Lattioiden ja listojen nihkeä / kostea pyyhintäXX
Keittiön pintojen pyyhintä (kurotuskorkeus)XX
Roskakaapin ja mikron pyyhintäX
Valokatkaisijoiden, ovien roiskeiden ja ripojen pyyhintäXX
Suihkujen pesu (yksi kylppäri)X
Pölyjen ja peilien pyyhintä (kurotuskorkeus)XX
Wc-tilojen puhdistusXX
Saunan pesu*XX

*Saunan pesu tehdään säännöllisen siivouksen tilaaville asiakkaille kerran vuodessa viikoilla 1-49.

”Siivous on aina viimeisen päälle ja palvelu on ihanaa. Kodin lemmikit huomioidaan upeasti. Itse saan keskittyä nauttimaan puhtaasta kodista!”

Asiakaspalaute 2020

Tilaa kodin siivous

On aika sanoa hyvästit arjen kiireille. Tilaa kertakäynti tai säännöllinen kodin siivous nyt edulliseen pakettihintaan.