Siivouspalvelut Oulussa - Tilaa Huushollaajat kokki ja siivooja kotiin Oulu!

Siivouspalvelut Oulussa ja Oulun alueella

Siivouspalvelut on loistava tapa selättää kiire. Voit valita siivouksen kahdesta laajuudesta: Siivoamme kotisi Huushollauksen tai Laajan Huushollauksen mukaisesti ammattitaidolla. Huushollaus keskittyy keittiöön ja lattiapintoihin. Laajassa Huushollauksessa huomioidaan lisäksi sohvat, ovet ja suihkujen roiskevesialue. Huushollaajat toteuttaa laadukkaat siivouspalvelut Oulussa ja Oulun alueella! Tutustu kaikkiin palveluihimme.

Kotityöpalvelut ja siivouspalvelut Oulussa

Huushollaajat antaa arkeesi aikaa. Valitse Huushollaajat silloin, kun haluat, että elämäsi on muutakin kuin kotitöitä. Riittääkö sinulle puhdas koti? Valitse silloin Huushollaus tai Laaja Huushollaus. Jos haluat enemmän aikaa itsellesi etkä halua tulla nälkäkiukun yllättämäksi, valitse siivouksen lisäksi myös Kokki kotiin -palvelu.

  • Valitse ensin Huushollaus tai Laaja Huushollaus.
  • Valitse siivouksen lisäksi halutessasi Kokki kotiin -palvelu.
  • Täytä yhteystietosi ja lähetä ne meille, niin olemme sinuun yhteydessä.

”Kiitos! Kylppäri on kuin asuntoesitteestä!”

Asiakaspalaute 2019

Siivouspalvelut Oulussa

Perheissä riidellään eniten kotitöistä. Niiden ulkoistaminen vähentää turhaa kinastelua. Kun Huushollaajat hoitaa kotisi siivouksen, saat aikaa perheelle, harrastuksille ja itsellesi. Huushollaajien siivouspaketti on selkeä. Voit valita sinulle sopivan Kodin siivous -palvelun laajuuden kahdesta vaihtoehdostamme. Tällä hetkellä toteutamme pakettien siivouspalvelut Oulussa ja Oulun lähistöllä.

Kokki kotiin

Kokki kotiin on siivouksen lisäpalvelu. Se on tarkoitettu sinulle, joka haluat hemmotella itseäsi tai puolisoasi. Kukapa ei arvostaisi valmiiksi tehtyä ruokaa ja puhdasta kotia? Kun Huushollaajat tekee siivouksen ja ruuan puolestasi, saat itse nautiskella vapaa-ajastasi ja arkesi on muutakin kuin kotitöitä. 

Kotitalousvähennys siivous- ja ruoanlaittopalveluihin

Voit hakea -60 % kotitalousvähennyksen kaikkiin Huushollaajien tarjoamiin siivous- ja ruoanlaittopalveluihin. Normaalisti et saisi ruuanlaitosta kotitalousvähennystä, mutta Huushollaajilla se kuuluu siivouksen lisäpalveluihin, niin voit tehdä kotitalousvähennyksen koko palvelupaketista. Kotitalousvähennys ei ole tuloihin sidonnainen, ja jokaisella henkilöllä on siihen oikeus.

Laadukkaat siivouspalvelut Oulussa

Tilaa kokki ja siivooja kotiin helpottamaan arkea

Ulkoista kotityöt ja varaa Huushollaajilta omaa aikaa. Tilaa kokki ja siivooja kotiin helpottamaan arkea meiltä Oulussa! Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai soita 041 3180 980. Piipahda myös meidän Facebook-tilillämme tai Instagramissa lukemassa lisätietoa palveluista!